lipliner & full lips permanente make up


Lipliner - full lips - volle  lippen of lip lijntje  Permanente Make-up

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die en vage lipcontour weer mooi vormgeeft.

Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Een uitgeschaduwde liplijn zal de de mond optisch vergroten. Door een bredere naald configuratie toe te passen in combinatie met een zachte tint zal de mond op natuurlijke wijze groter lijken.

Prijzen permanente make-up

Foto's  VOOR en NA      Permanente make-up aangebracht door Isabelle

Permanente lipliner | full lips(klik op foto ter vergroting)


   

 Vakmanschap en specialisatie in permanente lipliner en full lips


Certificaat lipliner
allround permanente
make-up artist

specialisatie
advanced
lipliner & full lips
permanente make-up
Micro
pigmentation

lips
Alles wat u moet weten over permanente make up

permanente make up ervaringenogen eye-linerwenkbrauwen hairstrokelippen liplinerpermanente make up misluktprijzen PMUpermanente make-up meestgestelde vragen FAQ TIPS

Alles over permanente make-up: www.permanente-make-up-artist.be


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0