Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; smartyML has a deprecated constructor in /home/schoonhe/lib/Smarty/SmartyML.class.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ngLanguage has a deprecated constructor in /home/schoonhe/lib/Smarty/SmartyML.class.php on line 80

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/schoonhe/lib/Smarty/Smarty.class.php on line 64
Welkom op de website van schoonheidsconsulente Isabelle


 Retipalm® Cosmetica op basis van VitaminenRecente studies hebben uitgewezen dat wie veel fruit eet een mooiere huid heeft. De verzorgingsproducten van Retipalm® bevatten zulke hoog-gedoseerde vitaminen concentraties waardoor de huid tenvolle kan genieten van dit heilzaam effect. Het is dus ook een ideale partner in het domein van de cosmetische chirurgie en optimaliseert litteken genezing.

Al de huidverzorging producten van Retipalm® bevatten de meest effectieve huid vitaminen, Beta Caroteen en anti-oxidanten zoals:

- Vitamine A
(retinyl palmitaat)
Stimuleert de celgroei en het immuunsysteem. De huid wordt zacht en hydrateerd, terwijl de talgafscheiding wordt genormaliseerd.

- Vitamine C
Deze is zeer actief tegen vermoeide huid, stimuleert collageen vorming en versteviging van het onderhuids bindweefsel. De actieve anti-oxidanten zijn uiterst effectief tegen vrije radicalen die in de huid onstaan.

- Vitamine E
Deze wordt ook wel de "anti-aging" vitamine genoemd die naast een anti-oxidatieve werking ook een extra langdurige hydratatie voorziet en hierdoor de fijne rimpeltjes natuurlijke gaat liften en vervagen.

De strikte kwaliteitscontrole van de Retipalm® producten alsook van het 3-stappen plan in onze basis huidverzorging  beschermen uw huid tegen de invloeden van pre-mature veroudering. Retipalm® gebruikt in tegenstelling tot andere fabrikanten, geen zogenaamde "pseudo-ingrediënten".

Retipalm® producten zijn vrij van bewaar middelen, parfum, dierlijke extracten, kleurstoffen en minerale olië. 

Het Retipalm vitamine 3-stappen plan is uniek in zijn soort. Zorgvuldig wordt de huid voorbereid op de toediening van opklimmende dosissen essentiële huid vitaminen waaronder o.a. vit. A, C en E.
Al deze vitaminen hebben een bewezen werkzaamheid wat betreft de heilzame werking op de huid.  Door deze actieve werkstoffen steeds in hogere dosissen  aan te brengen op de huid bereiken ze hun optimale anti aging effect.

Retipalm 3-stappen plan

 Thuisverzorgingsproducten  3-stappen plan


De mooi ontworpen vacuüm dispensers beschermen de hoogwaardige producten van kwalijke invloeden zoals zuurstof, licht en bacteriën. Het pomp systeem laat toe om optimaal en economisch te doseren en garandeert een maximale properheid en hygiëne.

Stap 1: Soft Performance
Het Soft Performance gamma bestaat uit een dag- en een nachtcrème met hoog gedoseerde Vitamines.
In deze fase wordt nog onderscheid gemaakt tussen een droge en vette huid.  De dagcrèmes bevatten allemaal een zonne beschermende factor.
Indicatie: voor de jonge huid en als step-up voor de wat oudere huid.

Stap 2: High Performance
Een dag- en een nachtcrème, nog rijker aan Vitaminen.
De producten van stap 2 mogen enkel gebruikt worden als de huid reeds gewent is aan hoge dosissen Vitaminen.
Indicatie: voor de  mature huid, na doorlopen van stap 1


Stap 3: Top Performance
Ook hier weer een dag- en een nachtcrème die geschikt zijn voor de zon beschadigde en pigment gestoorde huid. Hoog gedoseerd Vit. E vermindert de rimpels. Nooit gebruiken vooraleer stap1 en stap2 doorlopen zijn!


Schoonheidsconsulente Isabelle is een gecertificeerd Retipalm specialiste. Wij zijn gevestigd te Zonhoven, hartje limburg en dus in de buurt van Hasselt, Genk, Houthalen Helchteren, Heusden-Zolder, Diepenbeek.

Retipalm vitaminen cosmetica